Back to All Events

MAT OG SHOW: ALLE TIDERS JULEBORD – DENNIS STORHØI og HALLVARD HOLMEN - Litteraturhuset Fredrikstad

fredag 25. november 2016
Klokken : 18:00 - 22:30

Pris: 795
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Et vanvittig show med to av våre mest folkekjære skuespillere. Hallvard Holmen og Dennis Storhøi snur opp ned på Litteraturhuset Fredrikstad.

Alle Tiders julebord handler om julebordet som «går åt skogen». Det er gode tider i dobørstebransjen og tomannsforetaket «Lager & Engros.» møtes for å feire året som har gått. ”Dobørster er den nye oljen”, så direktøren for selskapet og hans lagersjef har fått det beste bordet i salen og legger ut på et heftig akevittmaraton. Her kommer de usminkede sannheter frem om politikk, damer, fordommer og dagsaktuelle temaer. Og selvfølgelig må lagersjefen si noe om hvordan direktøren burde drive bedriften.

Her vil alle kjenne seg igjen! Dessverre vil nok noen si.
Velkommen til latterfult julebord. Velkommen til julebordet hvor alt går helt og fullstendig over styr.
Med seg på piano har de Bjørn Halstensen og en eminent kvinnelig vokalist som synger amerikanske juleschlagere. Kom å le julen inn!

Alle tiders julebord er forestilling laget av Adamseplene. Hallvard Haugen har spilt forestillingen med stor suksess og nå tar han med seg Dennis Storhøi. Manus blir skreddersydd til å passe Fredrikstad

Disse er med!

Dennis Storhøi fra Kråkerøy har spilt i en rekke TV-serier, filmer og teateroppsetninger. Han har vunnet Gullruten hele tre ganger for beste mannlige hovedrolle, Komikerprisen for La Cage aux Folles og Plankebæreren i 2008. Storhøi spilte i Kamilla og tyven og Den 13. krigeren med blant andre Antonio Banderas. Han har spilt i TV-serien Kampen om Tungtvannet og er nå aktuell med Nobel.

Hallvard Holmen er fra Mosjøen kanskje mest kjent som Roy i Himmelblå. Han har også spilt i filmer som Død snø 2, Fritt vilt, Kautokeinoopprøret og tv-serien Mammon og Nobel.

Bjørn Halstensen er musiker, produsent, musikalsk ansvarlig og komponist. Har i flere år turnert med Dennis Storhøi med den kritikerroste forestillingen «Stolpe ut». Videre har han jobbet som musikalsk ansvarlig for en rekke oppsetninger i Østfold og rundt i landet. Senest i sommer for «Soot-spelet» i Ørje. Han har også spilt med en rekke store artister som Peter Jöback, Henning Kvitnes, Alexander Rybak, Cecilia Vennersten, Robert Wells, Halvdan Sivertsen m.fl.

Videre har han vært medprodusent for Musical Fireworks på Isegran i Fredrikstad. Med sitt orkester har de spilt på konserter og events i hele Europa.