Back to All Events

Black Friday - Storbyen i Sarpsborg - Årets billigste dag!

25.11 er det klart for Black Friday og vi åpner dørene til det som vil bli byens råeste Black Friday kl. 07:00!! "Bli med" i vårt arrangement for å få med deg de fantastiske timetilbudene fra 07-09 og alt annet "billig" moro vi skal få til på den siste fredagen i november

Ferdig handlet før morgenfrosten har lettet fra Tunevannet.    Prøv morgenshopping fra kl 07 på fredag.   Fredag starter hele Østfolds BLACK FRIDAY kl 07 i Sarpsborg. Les mer:   www.sarpsborgshoppingmagasin.no

Ferdig handlet før morgenfrosten har lettet fra Tunevannet. 
Prøv morgenshopping fra kl 07 på fredag.
Fredag starter hele Østfolds BLACK FRIDAY kl 07 i Sarpsborg. Les mer: www.sarpsborgshoppingmagasin.no


Black Friday tar  av i Norge

For noen få år siden var det få personer her i landet som kjente til Black Friday. Det var først og fremst noe som skjedde på andre siden av Atlanteren. I 2016 har dagen blitt enormt populær i Norge.

Halloween er en annen amerikansk tradisjon med en adskillig lengre etableringsperiode i Norge. Allerede nå er Black Friday i ferd med å ta igjen storebroren. I 2011 var Halloween 87 prosent større enn Black Friday. I 2015 var forskjellen nede i seks prosent, fordel Halloween.

Black Friday startet på 60-tallet da butikkene var ute etter en måte å øke salget på i slutten av shoppingsesongen. De brukte rødt blekk i bokføringen for å vise til tap, og de ville gjøre disse tallene sorte igjen for å vise til profitt.