Back to All Events

Standup Sarpsborg november

Vår første klubbkveld på Glenghuset var en stor suksess, med strålende tilbakemeldinger fra både publikum, komikere og journalister.  Vi fortsetter nå 23. november med mer moro. Headliner: Dex Carrington Markus Vangen Lars Hansen Ole SooKonf: Rune Vold Den norskfødte amerikaneren Dex Carrington er en rutinert komiker som har opptrådt både i Norge og USA. Med en utstråling og karisma få kan matche, er det klart for en humoristisk opplevelse utenom det vanlige. Dex er kjent fra blant annet tv-serien ”Dexpedition” fra MTV og VGTV. Da serien ble nominert til ”årets TV-serie” i 2012 skrev nettmagasinet Natt og Dag om serien at ”Dex har en perfekt balanse mellom sjarm og ADHD, kombinert med et sylskarpt hode (et av de kvikkeste vi har sett på TV på lenge)”. Utenom å underholde i andre TV-serier som ”Dex does the gumball” og stuntrapportering TV2´s ”Sommertid”, er Dex en meget dyktig stand up komiker med en sterk tilstedeværelse og intelligent humor. Det kan bli forandringer i  kveldens program