Back to All Events

Sunde & Bjørnov - Sarpsborg scene

Prøver nye og gamle, ferdige og halvferdige sanger   De som har opplevd Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde på samme scene, kan skrive under på at det er en helt ekstraordinær opplevelse.   Munnrappe som få, musikalske, med humor der du minst aner det.   De leker med gamle låter, men tør også å presentere ferske kladdetekster og?halvkvedede viser, over aktuelle temaer.   Ingrid og Øystein har nå lagt bak seg tre store kulturhusturnéer på Østlandet høsten 2014, våren 2015, og den store Norges-turneen våren 2016.   Alle steder med utelukkende utsolgte saler.   I november 2016 skal de ut på en meget eksklusiv, kort runde, hvor Sarpsborg blir ett av stedene.   Når de da åpner dørene på Sarpsborg scene den 18. november, er de pene i tøyet, med nye strenger - og med nypussede sko!   Det ønskes god fornøyelse!