Back to All Events

Natt i Nisseland - Blå Grotte


Familiemusical. Passer fra 4 år.

Julaften er i fare. Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, noe som har gjort at det har klikket totalt for Nissefar som helst vil barbere seg å dra til nærmeste palmestrand. Noe som naturligvis ikke er heldig dagen før dagen.

Sammen med to barnehjemsbarn som ikke hører til i Vinterlandet, Mats og Mina, drar Nisseassistenten Claus og kusken Igor ut på et skummelt eventyr på jakt etter trollmannen for å forsøke å bryte forbannelsen.

 

‘Natt i Nisseland’ er en barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk.

Spilles:
Fredag 18. november kl 1800
Lørdag 19. november kl 1800
Lørdag 26. november kl 1500 (ekstraforestilling)
Søndag 27. november kl 1500 (ekstraforestilling)