Back to All Events

Mugshot Annie – Helstøpt Rock’n Roll - Askim Kulturhus

Allergisk mot rap, r n’ b, jazz og banjo? Vondt i ryggen og skuldra verker… Det finnes en kur for alt…. Classic Rock n’ roll.

Mugshot Annie serverer de tøffeste breibeinte rockelåtene historien har å by på. Vi lover å befri deg fra alle plager i halvannen time. Vi byr på en konsert med låter av Purple, Lizzy, Zeppelin, T-rex, Free, Steppenwolf, osv… 

Det blir mye fra 70- tallet, men også schlægere fra andre perioder. Det viktigste er at du får høre godlåtene du digger. Mugshot Annie består av folk som har hatt kassettspiller. Som veit hva 33’ og 45’ betyr… 

Da blir det herlig gubberock av ypperste merke. Surklende hammondorgel, ett tonn med Marshall, tostemte gitarsoloer, fjellstøtt komp som får innvollene til å riste litt ekstra på middagen fra i går. Du kan glede deg til en helstøpt rock’n roll aften.

Per Amundsen:           Bass
Gjermund Stordahl:     Orgel
Vidar Unnerud:            Trommer
André Schultzen:        Gitar
Henning Andersen:     Gitar
Håvard Lippestad:       Vokal

Later Event: November 18
HANNE BOEL