Back to All Events

HANNE BOEL - ØSTFOLD EKSKLUSIV - Brygga Kultursal Halden

Support: Numa Edema

Hanne Boel gjenoppliver musikken som gjorde henne berømt i akustisk format. Med låter som DONT KNOW MUCH ABOUT LOVE, BLACK WOLF, TALK IT OUT, (I WANNA) MAKE LOVE TO YOU og LIGHT IN YOUR HEART. Boel tolker egne og andres favoritter og fornyer uttrykket med en nærhet og nerve. Soul, blues og jazz, alt det Hanne Boel er laget av, blandes sammen til en unik og intim lytteropplevelse. Hun definerer ikke sjangeren på forhånd, men lar inspirasjonen bestemme sangens uttrykk. En dynamisk tilnærming som gir en ny konsertopplevelse hver kveld.

Hanne Boel har en akustisk trio bestående av seg selv og to gitarister, Jens Runge og Jacob Funch.

Velkommen til en aften med en av Danmarks og Skandinavias mest anerkjente artister.

Numa Edama
Med sin debutsingel «Delta Man» opplevde Numa en velkomst som er få artister forunt; NRK P1 la inn låten direkte på sin A-liste, og Numa fikk også invitasjon til å opptre på TV2 God Morgen Norge. Etter tre måneder med massiv radiorotasjon og god omtale, gleder Numa seg nå til å følge opp suksessen. 12. november slapp han oppfølgersingelen «Hourglass», med premiere hos P1 Nitimen. Låten kommer både i sin originale versjon, samt i en remix gjort av Trond Bersu i Highasakite.

“Hourglass” kan beskrives som en mørk, mystisk og vakker låt. Like fullt er den både sjelfull og varm, en høstlåt som det er lett å bli gald i. Singlen er tittelsporet fra Numas kommende debutbalbum som er ventet tidlig i 2016.

Numa Edema er vokst opp i Oslo, med røtter fra både Norge og Nigeria. Han er en mann med en mangefasettert personlighet, noe som også gir seg til uttrykk i musikken og i hans vesen. Som barn av en forfatter og en musiker er det ikke rart at skrivekunst og musikk tidlig fanget hans oppmerksomhet.

På det kommende albumet vil tekstene være sentrale, sammen med et solid og særegent musikalsk uttrykk, i en nisje som få norske artister har vært i nærheten av så langt. Numa har mye på hjertet, og en intens trang til å uttrykke dette gjennom musikken. Numa har en fantastisk fin stemme, og det blir spennende å følge denne artisten på veien videre.

Earlier Event: November 18
Sunde & Bjørnov - Sarpsborg scene