Back to All Events

Alt fra the Beatles 1966 - Parkteatret i Moss

I 2013 hadde showet "Alt fra The Beatles 1963" premiere med showprodusentene Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl som ansvarlige. Vi har nå kommet frem til 1966 og har nå gleden av å presentere et helt nytt ensemble!

Konseptet går som kjent ut på at man gjenskaper alt The Beatles ga ut på plate for 50 år siden. I 1966 ga de ut albumet Revolver. Musikkmagasinet Rolling Stone har flere ganger omtalt dette som tidenes beste album! The Beatles fikk aldri muligheten til å fremføre disse sangene live, men nå, 50 år etter, blir albumet fremført av noen av landets mest profilerte artister. 

Tid for oppsummering og hvilken fest !

Etter å ha opplevd tidenes suksess, ble det senere samme år laget en samleplate med alle de største slagerne fra 1962 -1966. Dette ble en dobbeltplate med hele 26 låter, og det var bare hitlåtene! Disse blir det også et gjenhør med i denne minnerike forestillingen/konserten!

CHRISTIAN INGEBRIGTSEN

Alle kjenner ham som en av medlemmene i A1 - det norsk/engelske boybandet som i flere år herjet hitlister over hele verden. Christian var i tre år elev ved Paul McCartney skolen i Liverpool.

GAUTE ORMÅSEN

Fikk sitt gjennombrudd da han plasserte seg som nr 2 etter Kurt Nilsen i første sesong av Idol. Etter dette har han vært blant landets ledende mannlige artister med flere platesuksesser, og en karriere på hotel Cæsar.

TOR HENNING OLSEN og DET BETALES 

har spilt Beatles-musikk i 40 år - og på legendariske Cavern Club i Liverpool har de stått på scenen mer enn 50 ganger!

Beatles manager Alan Willams har uttalt;