Back to All Events

Comet kid - Litteraturhuset Fredrikstad

torsdag 17. november 2016
Klokken : 20:00 - 22:00

Pris: 200
Sal: Egalia
Arrangør: Amber Booking

Det har vært et innholdsrikt år for Comet Kid, som startet med slipp av deres tredje album Halley, avsluttes med akustisk turne i seks utvalgte byer i Norge.  17. november tar bassist Theodor Peterson med seg Comet Kid hjem til Østfold og byr på festaften på hjemmebane!

Comet Kid har rukket over mye siden de slapp debutalbumet Roots i 2014. For eksempel har de rukket å bli en stor og svært populær konsertattraksjon. Folkrocken deres er en god blanding av melankolske, soulpregede låter og upbeat, dansbar gladpop – en miks som har gitt dem et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare over hele landet.

De har blitt belønnet med GAFFA-prisen i kategoriene «Årets norske album» og «Årets norske gruppe, og slapp sitt seneste album Halley til god mottagelse. Albumet ble frontet av singelen When I’m Dead, som fikk tung rotasjon på NRK P3.

Gutta spilte over hundre konserter i løpet av 2015. Utsolgte klubber og konsertlokaler landet over har latt seg rive med av de energiske liveshowene til bandet, som av Highsnobiety ble trukket fram som en av fjorårets mest spennende norske artister. «Bekymringsløst og hjertelig,» skrev de den gangen. Som skapt for en god festivaldag, med andre ord.

Og heldigvis ligger det an til å bli mye bekymringsløs moro med Comet Kid også i året som kommer, for Svein Inge Bjørkedal, Theodor Peterson, Hogne Aasjord, Alexander Hoddevik og Andreas Kjøll slutter nemlig aldri å lage musikk. Allerede høsten 2016 kan vi vente mer musikk fra gjengen.