Back to All Events

Trollmannen fra Oz - konsertversjon kl 14.00 - Greåker Videregående skole

"Trollmannen fra Oz" - konsertversjonen Konserten avholdes på Greåker Videregående skole søndag 13. november. Her kjøper du billetter til forestillingen kl 14.00"Trollmannen fra Oz" er en fantastisk fortelling om den foreldreløse piken Dorothy og handler om mot, kjærlighet, visdom og det å tro på seg selv. Når ting ikke er slik som Dorothy ønsker, drømmer hun seg vekk til et sted langt over regnbuen. En dag går drømmen i oppfyllelse da en syklon kommer og løfter med seg huset hvor både Dorothy og hunden hennes Toto befinner seg. På veien møter Dorothy på et fugleskremsel, en blikktømmerhogger og en løve. De blir hennes hjelpere og følgesvenner. Sammen overvinner de en rekke farer som møter dem og de avslører flere hemmeligheter underveis. Boka Trollmannen fra Oz ble første gang gitt ut i USA i 1900. 1939-versjonen av filmen, med Judy Garland i hovedrollen, ble raskt en klassiker. Garland tok USA med storm og la grunnlaget for en karriere som tidenes barnestjerne. Vi inviterer publikum til å bli med på en musikalsk reise i denne spennende historien. Velkommen!