Back to All Events

Smalltown Tommy I 100-med et Busslass fra Kvakne - Askim Kulturhus

2016 skulle bli året da SmallTown Tommy fra Båstad går inn i show verden, med alt det fører med seg av sketsjer, historier og verbalt fiksfakseri.

Med seg til Askim, som fremste passasjer har de humorist Bjørn Kleiven og alle vennene hans fra den merkelige bygda Kvakne. Bakover i bussen finner vi vennene til Bjørn, Gufrid Odelsjomfru, Hallvar Syversen, Bendik Stuttfot og han Ansgar for å nevne noen.

Rocknroll, glimt i øyet og ei real god dose med latterbølger som vi kan surfe på langt uti vinteren! Lars Erik, Tommy, Kristoffer, Ole Halvor og Bjørn ønsker alle væl møtt til et heidundranes trivelig lag lørdag 12 november. Billettpris 275,- Showstart 20.00

Earlier Event: November 12
Vamp - Sarpsborg scene