Back to All Events

City Christmas Party - City scene


City Christmas Party følger opp tradisjonen med å ta for seg musikalske fenomen fra 50-tallet og frem til i dag. På scenen finner du de kvinnelige showartistene; Karianne Kjærnes, Renate Gjerløw Larsen og Aina B. Gundersen som har fått med seg selveste Jørn Hoel på laget. Sammen vil de gi deg nok et fartsfylt julebordsshow på City Scene!

Vi byr på en helaften og etter showet kan du oppleve DJ SamSam inne på City Scene. Så her er det ingen grunn til ikke å fortsette kvelden på City.

JØRN HOEL har gledet det norske publikum siden åtti-tallet med sine utgivelser, konserter og nylig i TV-ruten gjennom deltakelse i både ”Stjernekamp” og ”Hver gang vi møtes”. På City Scene vil han presentere kjente og kjære hits fra andre artister og noe eget materiale.

RENATE GJERLØW LARSEN er fra Sarpsborg, men bor i Fredrikstad. Hun er et musikalsk naturtalent med en stor stemme og har også vært med på det meste fra musikaler til konserter og musikalske show. Hun er en habil pianospiller og kordirigent og har også vært med i Grand Prix med gruppen ”Tinkerbells”.

KARIANNE KJÆRNES er gullstrupen fra Moss som er kjent fra en rekke forestillinger på Parkteateret i Moss. I tillegg til rene sangoppdrag på events landet rundt har hun også deltatt i Grand Prix. Hun var kordame for Rybakk i ”Fairytale” som vant den internasjonale finalen.

AINA B. GUNDERSEN har gledet Fredrikstad-publikummet det siste tiåret i både musikalske show og musikaler. Tidligere har hun deltatt i blant annet ”Grand Prix show” og ”Dinnershow” på City Scene. Hun har deltatt i Grand Prix med ”Tinkerbells” og de to siste sesongene har hun gjestet hovedstaden i ”Jeppe” på Chat Noir og ”Martha the Musikal” på Latter.

 

Fra 12 november til 17 desember kan du oppleve juleshow med sjølvaste Jørn Hoel på City Scene i Fredrikstad.