Back to All Events

Konsert med Kaja Gunnufsen på House of Foundation // 11. november (dørene åpner kl. 20.00)

Konsert med Kaja Gunnufsen på House of Foundation // 11. november (dørene åpner kl. 20.00)

Kaja Gunnufsen har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskriverne. Godt hjulpet av en velfungerende sans for humor og ironi, har musikeren fra Ås blitt kjent for sin fengende og inderlige popmusikk om livets gnagende hverdagsmelankoli.

Hun fanget umiddelbart interessen til norske anmeldere og publikum tilbake i 2014 – da hun slapp sitt ikoniske debutalbum
«Faen Kaja».

Generasjonsskildringen av livet som noenogtjue-åring sto igjen som en av årets mest kritikerroste norske utgivelser, og hun hanket inn nominasjoner til Spellemannprisen (årets nykommer) og P3-prisen. Kaja har i ettertid sjarmert fans og publikum landet over med en rekke utsolgte konserter og festivalopptredener, blant annet på Slottsfjell og Øyafestivalen. Vanskelighetene med å være ung og singel satte sitt definitive preg på «Faen Kaja». Siden den gang har det imidlertid skjedd mye, noe som naturligvis preger den etterlengtede oppfølgeren
«Ikke tenk på det», som slippes 14. oktober 2016. Her forutses en komplisert fremtid, og det til tider hjerteskjærende albumet er derfor lesset med usikkerhet og tvil, men heldigvis ikke helt uten håp(!)

Fra et musikalsk perspektiv er albumet herlig konsekvent i sine fengende rytmer, sjarmerende melodier, elegante og lekne
vendinger, og ikke minst full av Kajas ærlige og morsomme låtskriving, som fortsetter å balansere så elegant mellom det innsiktsfulle og det banale.

Billetter (120,-) kan kjøpes/bestilles på House of Foundation eller via Audiaturbok.no