Back to All Events

Good Vibrations - Juleshow 2016 11. nov-10. des (fred og lørd) - Kulturhuset Gleng

«Good Vibrations» er årets musikalske julebordsshow på Gleng. Med Eirikur Hauksson og Jonas Groth i spissen, skal siste halvdel av 60-tallet rocke julen inn. Tenk Woodstock, The Rolling Stones, Bob Dylan, Beach Boys m.m. Hippietiden og de klassiske rockeriffene skal realiseres med et fantastisk band, bestående av sarpingene Dag Anders Sandell (bass), Jon-Erik Gretland (gitar) og Johannes Groth (keyboard), samt trommeslageren fra Gressvik, Tore Skauen - og alle synger. Her er det ikke julen som står i høysetet, med klassikere på rekke og rad fremført av to av Østfolds mest prominente vokalister, presentert av showselskapet Masters Of The Past («Alt fra The Beatles 1963-69», «A Kind Of Christmas Card», «Happy Together»). Det kan være lurt å booke billetter tidlig for store selskaper. Vi tilrettelegger for alle grupper. Glenn selskapsmat lager deilig juletallerken eller pinnekjøtt med den tradisjonelle riskremen til dessert. Dette må du bestille samtidig som du kjøper billett til showet Billetter kan også bestilles på telefon:915 12 100 (Gleng)  Matservering kl. 19:00 Dørene åpnes kl. 20:00 Show kl. 21:00

Earlier Event: December 10
Christmas with Nordic Tenors - Blå Grotte
Later Event: December 10
Jubileumsrevyen "isærp" - 10. desember