Back to All Events

"En aften i arkivet" - Kulturhuset Gleng

«En aften i arkivet» I forbindelse med Sarpsborgs 1000 års-jubileum ønsker IKA Østfold /Østfold interkommunale arkivselskap å vise fram noen smakebiter av hva som finnes av historie i Sarpsborg kommunes arkiver som blir bevart i vårt arkivdepot til evig tid. Det vil bli trukket fram tre ulike historier  Byutviklingens lange linjer  Kongen kommer!  Mødrehjemmet – der sarpingenes liv begynte Det er Trond Svandal som skal ta oss i gjennom disse historiene. Han er en dyktig formidler av historie, og vi tror at dette kan bli en hyggelig «aften i arkivet». Tid og sted er Glenghuset, 1.november 2016, kl. 19 og varer ca. en time. Arrangør er: IKA Østfold (Østfold interkommunale arkivselskap IKS), som er arkivdepot for Østfold fylkeskommune og 17 kommuner i Østfold deriblant Sarpsborg kommune. Vi skal ta vare på arkivene etter våre eiere til evig tid, så vi har etter hvert mye historie samlet under samme tak i eget bygg i Skjeberg. GRATIS, men dere må printe ut billetter