Back to All Events

FORTOLIGE SAMTALER (RIKSTEATRET) - Brygga Kultursal i Halden


Hva gjør vi med våre dypeste hemmeligheter? Hva gjør de med oss?

Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal – et stoff hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess. 

Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og så dyp fortvilelse i våre liv.


Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor, og med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scenen. –Det er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til, sier Liv Ullmann.Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.

Pressen mener:

"En gedigen teateropplevelse" VG (5)

"Mektig og medrivende (…) Et klassisk stykke teater som bærer ordets og samtalens makt inn i en ny tid» Dagsavisen (5)

"Fortrolig og sterkt" Adresseavisen

"Menneskene tørster etter forståelse. Ullmann viser dem nettopp det" Dagbladet (5) 

"Når Riksteatret reiser landet rundt vil det gnistre" NRK
Spilletid: ca 2 timer 20 minutter (inkludert pause)

På scenen
Marte Engebrigtsen, Anneke von der Lippe, Mattis Herman Nyquist, Liv Bernhoft Osa, Hermann Sabado, Kari Simonsen og Bjørn Skagestad.