Back to All Events

Solveig Slettahjell – Knut Reiersrud – In The Country : TRAIL OF SOULS - Parkteatret i Moss

I mars 2014 samlet Slettahjell, Reiersrud og In the Country seg i konsertsalen i Berlin filharmonien under tittelen Norwegian Woods til et nytt kapittel i ACTs konsertserie; Live at the Berlin Philharmonic. Publikum i salen, platekjøpere og anmeldere var svært begeistret. Det samme kan også sies om musikerne som raskt fant ut at samarbeidet måtte videreføres og utvikles. ACT sjef Siggi Loch var enig og forberedelsene til et studioalbum ble satt i gang, hvor øvelser i Morten Qvenilds studio og dypdykk i Reiersruds omfattende vinylsamling var viktige ingredienser. 

Trail of Souls kombinerer amerikansk gospel og blues med den nordiske sounden på utsøkt vis. Allerede fra åpningsporet Borrowed time hører vi Pål Hausken og Roger Arntzens slepne komp bygge opp under Morten Qvenilds velvalgte synth- og pianotoner. Reiersruds etniske, bluesy gitar kompletterer instrumentavdelingen og Solveig Slettahjell fullfører lydmaleriet med sine vakre og slående fraseringer. 

Tonen er satt, og resten av albumet fortsetter reisen i kjente og mindre kjente låter med soul som fellesnevner. Gled deg til å høre et stjernelag av norske musikere gå dypt inn i sjelen. 

Earlier Event: October 27
Kulturkveld - Skjærhalden
Later Event: October 27
Live Jazz - Tamburen