Back to All Events

BJÖRG THORHALLSDOTTIR & THERESE ULVAN - INSPIRASJONSKVELD - Brygga Kultursal Halden

Kunstneren Björg Thorhallsdottir er kjent for sine inspirerende foredrag hvor bildene hennes har en sentral plass. Hun har en egen evne til å formidle noe som treffer. Da hun møtte sanger Therese Ulvan kjente hun at musikken fortsatte der ordene stoppet.

Sanger og komponist Therese Ulvan har tidligere holdt foredraget “Du er god nok”, mens Björg er kjent for foredragene “Lykkebobler” og “Mot”. Sammen har de holdt flere show-foredrag, og har fått stående applaus og svært gode tilbakemeldinger. Nå ønsker de velkommen til en kveld full av energi, latter, glede, ettertanke og påfyll i hverdagen. En kveld som nærere alle sanser. Der Björg slutter å snakke, tar Therese temaet videre inn i sangen og tekstene, og skaper magi med den vakre stemmen sin.

Björg Thorhallsdottir er en av våre mest populære kunstnere, hun formidler livsvisdom med en særegen energi og latter. Hun har fokus på å vekke motet i mennesker slik at de våger å leve ut drømmene sine og ta den plassen de er ment til å ta. Therese Ulvan knytter det hele sammen med sang og tekster som kiler i hjerterota.