Back to All Events

VELKOMMEN TIL GONGBAD - Litteraturhuset Fredrikstad

Søndag 23. oktober 2016
Klokken : 18:00 - 19:30

Pris: 250
Sal: Egalia
Arrangør: Kjell Jørgen Holbye

Gongen sies å være lyden av universet. Gongen påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse!

Derav navnet GongBad – du bader i vibrasjoner. Vibrasjonene kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger og bringe deg til en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.

Anne Siri Langelandsvik, daglig leder Medisinsk Yoga Øst AS, er både Gongmester og Yogalærer. Hun hadde sin første opplevelse med Gong sommeren 2011 og har spilt gong siden.

Ha med liggeunderlag/teppe og ha på løse, behagelige klær.