Back to All Events

Simon & Garfunkel Revival Band - City Scene

Simon & Garfunkel Revival Band
Remembering 50 år: The Sound of Silence

Svært få artister har et så godt rykte som Simon & Garfunkel Revival Band. Uansett hvor disse svært sympatiske fullblods musikerne opptrer, etterlater de seg et sterkt og varig inntrykk på publikum. De har fått fantastiske anmeldelser.

Den 22 oktober på City Scene vil de fremføre noen av denne kult-duoens vakreste sanger. Du vil få høre fantastiske og lidenskapelige ballader som "Scarborough Fair" eller "Bright Eyes", og klassikere som "Mrs. Robinson", "Bridge Over Troubled Water", "El Condor Pasa", "The Boxer", slageren "Cecilia" og selvfølgelig "The Sound of Silence". Det er 50 år siden utgivelsen av denne sangen og albumet med samme navn, som var gjennombruddet for den opprinnelige duoen.

Det er ikke nok å bare spille disse sangene! For å fremkalle den ekte følelsen for musikken og mange små musikalske finesser, må det også førsteklasses musikere til. Bandet, som består av Michael Frank (vokal og gitar) Guido Reuter (vokal, fiolin og piano) og tre støttemusikere, som skaper en delikate balanse mellom perfekte cover-versjoner og individuelle tolkninger av den opprinnelige duoen. Publikum blir virkelig betatt av disse rytmiske og emosjonelle sangene som bringer tilbake gode minner.

Grensene mellom original og cover forsvinner i deres vokale og instrumentale fremførelse. Disse konsertene er velregisserte til det perfekte. Stemmene alene har en slående likhet med originalene. Musikernes instrumentale ferdigheter er like imponerende som deres tilstedeværelse på scenen. Resultatet er et perfekt show uten behov for noen store prangende effekter.

Nettsted: www.sg-revival.com

Earlier Event: October 22
9Fingers @ Tomter Kunstcafé og bar
Later Event: October 22
JAA9 & ONKLP - Brygga Kultursal Halden