Back to All Events

JAA9 & ONKLP - Brygga Kultursal Halden

Lørdag 22. Oktober legger endelig rapduoen Jaa9 & OnklP turen innom Halden og Brygga Kultursal. Billetter i salg nå!

Jaa9 & OnklP har etter hvert blitt rap-veteraner i Norge. De kan vise til en rekke utgivelser som duo etter at de tok steget ut fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002. Først ut var Bondegrammatikk, Norges mestselgende mixtape noensinne. Allerede året etter kom den første offisielle utgivelsen, Sjåre Brymæ – med landeplagen «Kjendisparty», og «Stank Ass Ho» der selveste Rune Rudberg dukker opp. Siden har de fulgt opp med hits som «Fredag», «Glir Forbi», «Partysvenske» og mange flere.
Mot slutten av 2013 sa OnklP ja til å bli med rockebandet Oslo Ess i studio. Det var full klaff fra første stund, og det ble raskt klart at det var noe mye mer enn bare en engangs-greie. Forbrødringen mellom Oslo Ess, Turboneger og OnklP resulterte i spellemannsnominasjon, utsolgte konserter landet over og en aldeles strålende headlinerkonsert på Slottsfjell 2015. Høsten 2014 slapp OnklP & De Fjerne Slektningene den kritikerroste låta «Styggen På Ryggen», siden har karrierekurven vært brattere enn noensinne.Suksessen med Slekta og «Styggen På Ryggen» har gjort at appellen til Jaa9 & OnklP er bredere enn noensinne. I 2015 var de endelig tilbake som tospann med albumet «Føkk Ferie», og i april 2016 slapp de singelen «Jeg Er» ft. Cezinando (årets Urørt-vinner).* 18-års aldersgrense i sal!
** Fri alder/alkoholfritt på galleri!
*** Dørene åpner kl. 20.00. Konsertstart ca kl. 21.00.

Later Event: October 22
Big Hand live@Hawk Fredrikstad