Back to All Events

ÅRGANGSPOP 9 – Back to the Sixties med Dance On og Opus - Askim Kulturhus

Dance On ble etablert i 1987og har stort sett hatt samme besetning siden den gang. Alle bandets medlemmer har sine musikkrøtter fra 60-tallet. Bandet opererer både som eget band og som backingband for vokalist Tom Finsdal.
Tom & Dance On vil denne kvelden presentere Elvis, Cliff, Carl Perkins, The Shadowsmed mer.
I bandet spiller:
Jan Sørlie: sologitar
Leif Lågeide: kompgitar
Terje Stensholm: trommer
Tore Aaberg: bass
Erik Halstvedt : keyboard

Dette er OPUS BAND
Opus er et Slitu-band med røtter tilbake til tidlig 70-tall. Dagens medlemmer har vært med siden 1983 og vokste opp i en radius på 100 meter. Tre av medlemmene er brødre, mens sistemann er en nær omgangsvenn av familien.
Opus spiller et bredt utvalg av coverlåter ispedd noen egne låter skrevet av Per Øyvind. Bandet har for det meste spilt på dansetilstelninger men har også gjennomført en del konserter de siste årene.
Her er noen band og artister som har inspirert og preget Opus opp gjennom årene:
The Beatles, Shadows, Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Eagles, Neil Young, med flere. Bandet spiller også norske låter fra DeLillos, Jokke & Valentinerne, Dum Dum Boys, Henning Kvitnes, Jahn Teigen og Postgirobygget.

Et typisk kjennetegn for bandet gjennom alle år er flerstemt vokal. Men bandet kan også dra til med instrumentalmusikk basert på gitar og trekkspill.

Besetning:
Kjell-Olav Nordberg: Gitar, vokal, munnspill, trekkspill
John Egil Nordberg: Bass, vokal
Birger Trollerud: Trommer
Per Øyvind Nordberg: Vokal, gitar, keyboard

Earlier Event: October 20
VAMP