Back to All Events

Hvalerjul Julemarked 2016 - Utenfor Big Fish Café på Skjærhalden


Hvalerjul Julemarked 2016

Datoene er satt, og det blir lørdag 17. og søndag 18. desember, begge dagene klokka 11.00 - 16.00. Markedet vil i år være utenfor Big Fish på en tom og rydda uteservering. Denne skal berikes av alle deltagerne til å skape julestemning. 

Hvalerjul har etablert samarbeid med Lions og Sanitetsforeningen her på Hvaler. En prosentandel, foreløpig på 10%, av deltakeres salg vil gå til disse to foreningene. Ingenting går til Hvalerjul eller Big Fish Cafe. Dette er et tiltak for å skape aktivitet og julestemning på Hvaler. Derfor tjener alle kun på det de selger selv, inkludert oss. Ta direkte kontakt med oss via mail eller telefon, i tillegg til å melde deg her. Ellers må man gjerne spørre spørsmål her også.

Daniel Huth:
daniel@cafecompagniet.no
97690341

Tone Clasén:
tone@hvalerjul.no
91600205