Back to All Events

50 shades of Hansen

 

«50 shades of Hansen» med Hans Morten Hansen er allerede en publikumssuksess med høye terningkast og over 100 forestillinger gjennomført eller i salg landet rundt siden Norgespremieren på Humorhuset Stavangeren i januar i år.  Både Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen, Olavhallen i Trondheim og Kilden i Kristiansand har eller får besøk av Hansen.

«Komikernes komiker»
Hansen, som beskrives som «komikernes komiker», er eksplisitt og usensurert når han skal servere historier fra hverdagslivets berg- og dalbane. Hansen er en observatør av rang, og det hjelper jo også at han i stor grad selv har opplevd det han snakker om. Hansens siste bekymring er at han skal slippe opp for hysteriske og vanvittige påstander, innfall og historier.

50 Shades of Hansen er Hansens fjerde helaftens stand-up show.  Han har mottatt to Komipriser og en Komiprisnominasjon for de tre første. Hansen er ellers kjent forsin verdensrekord i Stand-Up, da han 20. august 2010 avsluttet 38 timer og 14 minutter med non-stop stand up.  For tiden er han aktuell i komiserien Side ved side på NRK