Back to All Events

Åge Sten Nilsen og Dan Reed - Accoustic Stories - Parkteateret i Moss

  • Parkteateret Dronningens gate 25, moss (map)

STJERNEMØTE 

Dan Reed kan se tilbake på Europa turné med Rolling Stones, og i USA med Def Leppard - og flere listeplasseringer i prestisjefylte Billboard. Nå innledes et samarbeid mellom Dan og vår egne Åge Sten Nilsen!

Fra slutten av januar innledes en Norgesturné hvor publikum får møte Åge Sten Nilsen på en måte publikum sjeldent ser ham.  Nedstrippet, akustisk hvor han formidler vakker musikk og interessante historier - sammen med sin gode venn fra Dan Reed Network.  

DAN REED, amerikansk sanger og gitarist fra Portland Oregon USA. Kjent som frontfigur i rockebandet Dan Reed Network som hadde flere Billboard Hot 100 hits på 80-tallet (bl.a. "Rainbow Child og "Steal Me").

Bandet var en del av miljøet rundt Bruce Fairbairns produksjonsteam som har produsert album for Aerosmith, Bon Jovi og Loverboy.  Gruppen var med på Def Leppards "Hysteria" turné i USA.  

I 1989 produserte Nile Rodgers deres andre album "Slam" og gjennombruddet i Europa var et faktum.  Det bidro til at Dan Reed Network ble med som support band på Rolling Stones Europaturné "The Urban Jungle Steel Wheel Europe Tour".  I 1991 ble bandets tredje album "The Heat" deres største suksess i England.

Midt på 90-tallet ble Dan Reed lei av livet som rockestjerne. Han trakk seg tilbake og bodde i mer enn 10 år sammen med munker i India.  

I 2008 var han tilbake og turnerte med sitt akustiske solo-program. Han har etter dette gitt ut to album og i 2012 ble han gjenforent med Network bandet sitt.  De har senere spilt flere konserter i USA og Europa og er nå i studio for å spille inn et nytt album!

ÅGE STEN NILSEN er en av Norges mest populære artister! Hans karriere startet tilbake tidlig på 90 tallet hvor han var Rondo-servitør i Petter Nomes populære underholdningsprogram på NRK, via hovedroller i bl.a. musikaler som «Hair» og «Chess», og fantastiske år med rockebandet og Grand Prix finalistene Wig Wam, til hans imponerende innsats som Freddie Mercury tolker i Queen hyllest showene «The show must go on» og hans nye gruppe «Ammunition"

Nå inviterer Dan og Åge til en minnerik aften hvor de presenterer musikk fra begges karrierer - krydret med historier fra mange spennende år på veien i Rock´n Roll´s tjeneste....