Back to All Events

Anno på NRK TV - kl.19.45 i kveld - episode 10 - TV-serien som er spilt inn på Isegran i Fredrikstad

Forrige ukes svenn får prøve seg på et mesterstykke i møbelsnekkerlauget, men støter på problemer som tvinger frem en tøff avgjørelse. Høkern kommer på besøk, og lodder ut en kjærkommen reise til eget århundre. To av deltakerne får seg en grundig vask på spa. (ep 11:30) Onsdag 20. januar kl. 19.45 De to som prøver seg i kokkelauget får heller ikke en knirkefri innspurt mot slutten av svennestykket sitt. Det er igjen klart for valg av 1. duellant. (ep 12:30) Fredag 22. januar kl. 19.55 I kveld skal det avgjøres om oldermannen vil akseptere mestestykke. Deltakerne blir også med på nattverd, og det går for alvor opp for dem hvor streng moralen var på 1700-tallet, spesielt for kvinner. Og Selda, hun tester 1700-tallsmat. I turneringen denne uken skal det kjempes i kunnskap om 1700-tallets importvarer. Den som taper, må i den påfølgende fekteduellen og risikerer å måtte forlate Anno.

Om Anno

Anno er en konkurransedrevet realityserie der deltakere samles i en tidskapsel hvor alt er som det var for nesten 300 år siden. Livet er lagt til Isegran rett ved Glommas bredd i Fredrikstad, med den moderne byen rett utenfor. Der skal deltakerne leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. I ti uker skal de lære seg nye ferdigheter og leve som sine forfedre. De starter som lærlinger for deretter å arbeide seg opp fra svenn til mester. Egeninnsats er helt avgjørende for å nå toppen og bli byens beste borger. Gjennom 30 episoder må deltakerne kjempe for sin plass i Anno gjennom utfordrende turneringer og dueller - og hver uke må en deltaker reise hjem.