Back to All Events

Vollgravene Vinter Classic 2016

Vollgravene Skøyteglede inviterer til Vollgravene Winter Class, lørdag 16. januar. Det skal bli ny folkefest fra morgen til kveld!

Vollgravene Vinter Classic

OBS!

Arrangementet var planlagt å ha på isen i Vollgravene ved Gamlebyen, men på grunn av vær og føreforhold tidligere i uken, så er arrangementet flyttet til Tollbodplassen på andre siden av Glomma. Se kart lenger ned..

For ordens skyld tar vi med her pressemeldingen fra Vollgravene Winter Classic i det de skjønte at arrangementet måtte flyttes:

Hei alle sammen. Vi har jobbet i Vollgravene dag og natt for å holde isen ryddet for snø. Natt til søndag og søndag kveld falt det store mengder tung nedbør. Mildværet, noe regn og overvann har gjort at isen i Vollgravene desverre er ødelagt og umulig å prepare for lørdagens Vollgravene Winter Classic. Vi vet at mange barn har gledet seg til arrangementet (som oss!) og vi er veldig lei oss for at det ikke lar seg gjøre å arrangere skøytefesten i Vollgravene. Vi hadde allikevel kommet så langt i planleggingen (gode værutsikter gjorde at vi satt alle kluter inn) og har derfor bestemt oss for å flytte arrangementet til Tollbodplassen på andre siden av elven. Vi vil gjennomføre de samme aktivitetene, iskarusell (kun 1), kortbaneløp, ishockeykamp, curling og skate-in-kino. Programmet blir med andre ord slik det allerede er satt opp. Jeg håper mange av dere vil komme til arrangementet flyttingen tiltross. Neste år er vi tilbake i Vollgravene! Men først, en liten gjestevisitt på andre siden av elva! Registrerte frivillige vil ila kvelden få tilsendt en sms med informasjon! Vel møtt!

 

Nytt av året er curling! Her kan store og små få prøve seg på curlingbane med ekte curlingstener. Vi gjentar også suksessen fra 2015 med kortbaneløp og iskaruseller for små og store. Dueller mellom lokale ishockeylegender, ishockeykamp mellom Stjernen og Spartas U12-lag og straffekonkurranse med tidligere Stjernen-keepere.

Det blir masse plass til både turgåere og løkkehockey-entusiaster og vi kan selvsagt friste med salg av mat og drikke. Sliping og utlån av skøyter blir det også. Pål Nielsen vil igjen stå på scenen og geleide oss gjennom dagen! 


Vi håper å avslutte med skate-inn kino med visning av klassiske tegnefilmer og Sonja Henie-filmer på stort lerret ute på isen! Finn frem skøytene, inviter venner og familie og bli med på fest! Så snart programmet er ferdig spikret legges det på disse sidene. Værforbehold!


Program