Back to All Events

HELLE HELLE OG TRUDE MARSTEIN - Litteraturhuset i Fredrikstad

HELLE HELLE OG TRUDE MARSTEIN

Bokprek

 

Onsdag 30. september 2015
Klokken : 19:00 - 20:30

Pris: 100
Sal: Thygesen
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad/Fredrikstad bibliotek

Billetter

To av Nordens fremste samtidsforfattere, Helle Helle og Trude Marstein, inntar gjestestolene og snakker om skrivearbeidet, og om å utforske eksistensielle spørsmål i tilsynelatende hverdagslige situasjoner. Danske Helle ble tidligere i år nominert til Nordisk Råds Litteraturpris for romanen Hvis du vil. Kritikerroste Marstein er hennes norske oversetter. Vi ser fram til å møte de to i samtale med Kjell Jørgen Holbye.

Vil du være med i lesesirkler på forhånd? Følg med på Facebook-sidene til Fredrikstad bibliotek og meld deg på, så blir du kjent med glimrende bøker (og andre lesere!) før du møter forfatterne som har skrevet dem.

Men aller først: Victoria Kielland

Later Event: October 1
Eldres Dag 2015 i Halden