Back to All Events

Thranes Cafè - Tett på Spydevold og Stokke - Sarpsborg - Fri entrè

Thranes Cafè - Tett på Spydevold og Stokke + Sarpsborg
Fri entrè

 

 Fredag 25. september kommer de glade artistene Bjørnar Spydevold og Kari Stokke til Sarpsborg. Det blir en formiddag med spennende variasjon i tekst og musikk . – Vi legger opp til en time som spenner «Fra den brede til den smale vei», forteller Spydevold.
Bjørnar Spydevold fra Greåker har en 30 år lang sangkarriere bak seg. Han han har medvirket i en rekke teateroppsetninger og konserter både her i Østfold og i store deler av landet. Spydevold har gitt ut 3 plater: Ei stille natt – Odyse – Kom sommervind.
Hans repertoar variere fra musikaler og viser til sanger med kristent innhold. Han vil gjerne gjennom sin sangglede også formidle et godt kristent budskap, som betyr mye for han.

I de senere årene har Kari Stokke vært hans trofaste akkompagnatør på piano. Hun har som kjent hatt flere engasjement i NRK og spilt i mange teateroppsetninger, bl.a. i Det Norske Teater i Piaf. Hun er en stor mester på piano og gjør at sangene blir presentert på en meget livlig og engasjerende måte –  både for sangeren og publikum.

 

Later Event: September 25
Tivoli på Fisketorget i Halden