Back to All Events

BryggaBlues høsten 2015 | 25. september - Båthusteateret

Båthusteateret inviterer til BryggaBlues høsten 2015 | 25. september

Båthusteateret

Kjøp billetter

Da vårt bluespublikum i mai ønsket seg ny BryggaBlues i høst, var det ikke vanskelig å etterkomme ønsket. Sjeldent har vi hatt en konsertkveld med bedre stemning på Båthuset. Fredag 25. semptember arrangerer vi ny bluesfest, og denne gang har vi fått Knut Reiersrud og Billie Van med oss på plakaten. Så lad opp til røffe riff, mørkeblå toner og en stemning som knapt bare bluespublikummet klarer å skape, når Båthusteatret arrangerer bluesfestivalen BryggaBlues for andre gang!

Knut Reierrud

Knut Reierrud

Programmet for 25. september:

18.00: Dørene åpnes

19.00: Enmannsbandet Rune Olzen får publikum i stemning fra sin egen scene på gulvet vårt.

Ca 19.30: Det Fredrikstadbaserte bluesrock-bandet Dr. Bendix holder første konsert fra hovedscenen.

Ca 21.00: Fredrikstads egen gitarhelt Bjørn «Krisa» Kristiansen fører kvelden videre sammen med Roger og Anders Amundsen, samt Ole Petter Hansen Chylie på trommer i den nye konstellasjonen «Krisa & Amundsen Band».

Ca 22.30: Festen avsluttes med bluesikonet Knut Reiersrud, som for anledningen har med seg Billie Van og fullt band. Knut Reiersrud er å regne som en bauta innen det norske musikklivet, og har utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra mangeulike musikkformer. Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og han er kjent fra en rekke samarbeid med andre artister.

Billie Van kom inn som erstatter da Reiersruds opprinnelige turnémakker Sam McClain dessverre gikk bort i sommer. Billie vil sammen med Reiersrud gjøre både McClain-låter og eget repertoar, samt selvfølgelig Reiersruds eget. Dermed får hun plutselig muligheten til å gjøre som Dusty Springfield – å spille fantastiske soullåter med supermusikere, en pakke som blir ganske annerledes enn utgangspunktet, men som har vist seg å bli like spennende!

Reiersruds potente band består av: David Wallumrød – keys, vekselvis Nikolai Hængsle Eilertsen – bass og Bjørn Holm – bass, Bjørn Lier – gitar og Andreas Bye – trommer.

Rune Olzen satt sitt særpreg på vårens BryggaBlues med trubadurvirksomhet fra sidescenen vår før og mellom konsertene på hovedscenen. Rune skapte så god stemning at han rett og slett ble obligatorisk på bookingen også denne gang.

78483433