Back to All Events

Sommerdrømmen - Brottet Amfi

SOMMERDRØMMEN

Nils Vogt gjør nå sin første rolle i utendørsamfiet.  Han spiller Oslokaren Monrad Fløte som har sikret seg eget landsted på Hvaler.  Vogts rollekarakter er en mann som vet å ha formalitetene i orden. Men når det viser seg at grunneieren har blingset på tomtegrensene, får selv den små-arrogante Fløte problemer med å opprettholde kontrollen.  I kjent ”Nils Vogt stil”, bretter han opp ermene og skrider til verket for å ordne opp i ”skandalen”. 

 

I tillegg har produsenten Kulturværste/Brottet Kultur sikret seg nestoren Dag Vågsås som spiller frustrert og overarbeidet oppsynsmann i kommunen. Aina B. Gundersen spiller Vogts kone, Dag Brandth driver ”verdens beste” landhandleri, Morten Larsen er grunneieren som ikke helt har styr på tomtegrensene, mens Kristian Gangfløt og Pernille Heckmann prøver å få bygd ferdig sin hytte innimellom alle de andre mer eller mindre eksentriske karakterene.  I tillegg et stort ensemble hvor også aktører fra Hvalers eget barne- og ungdomsteater; Brottungær deltar. Manus og sangtekster ved Hans-P. Thøgersen. Musikk ved Svein Gundersen. Regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.

 

 ARENAEN

 

 Utendørsarenaen Brottet Amfi ble åpnet i 2005 og siden den gang har over 50.000 besøkende gjestet arenaen. Den rommer 500 publikummere. Den ligger på Spjærøy Hvaler. I tilknytning til arenaen er det kiosk/servering av øl, vin, mineralvann og enkel mat (pølse, vaffel). Parkering er skiltet fra riksveien. Det er 10 minutter å gå fra parkeringsplassen.  Det finnes egne P-plasser for bevegelseshemmede.

 

Her kan du få en liten smakebit av hva sommerens forestilling i Brottet handler om. 

Klikk på linken under:

Her er en videoteaser av SOMMERDRØMMEN

Sommerdrømmen spilles følgende dager:

Ons 15. juli kl 21.00   FULLT !

Søn 19. juli kl 21.00   Bill

Ons 22. juli kl 21.00   Bill

Fre 24. juli kl 21.00    Bill

Søn 26. juli kl 21.00   EKSTRA

Ons 29. juli kl 21.00   Bill

Billettbestilling

Parkering
Fra riksveien er det skiltet til Brottets parkeringsplass som er ca 5 min gangavstand fra Brottet.  Funksjonshemmede har anledning til å kjøre ned til avmerkede plasser så langt det er plass. 

Praktiske opplysninger

* Forestillingen Sommerdrømmen varer fra 21.00 til 23.00.

* Det er servering av både drikke og mat i forbindelse med forestillingen. (Skjenkebevilling) (Enkel mat i form av pølse/vaffel etc)

* Brottet Amfi ligger på Spjærøy.  Følg skilting fra hovedvei til parkeringsplass.

* Det finnes noen P-plasser for funksjonshemmede rett ved Brottet Amfi. (Spør p-vakt)

* Forestillingene gjennomføres selv om det skulle være overskyet eller regn.