Back to All Events

ONKEL TUKA (BARNESANG MED ONKLENE) - Brygga Kultursal, Halden

ONKEL TUKA (BARNESANG MED ONKLENE)

7. juni
klokken 18:00

Brygga Kultursal Halden
Tollbodgaten 4-6, 1767 Halden

For mer info, se Facebook-arrangementet HER.

Arrangementet er en del av Fredriksten Musikkfestuke .
Se hele programmet på www.fredrikstenmusikkfestuke.no 

Den kulturelle skolesekken i Halden inviterer til Brygga kultursal. Søndag 7. juni kl. 18.00.

Den lokale kulturelle skolesekken har invitert 100 andreklassinger fra Låby, Berg og Gimle skole. De skal spille, synge og danse sammen med onklene i Onkel Tuka. I tillegg kommer ukulele-elever fra fjerdeklasse ved de samme skoler og fiolinelever fra Halden kulturskole til å spille. Musikken i forestill- ingen er hentet fra Onkel Tukas cd ”Musekongens blues”. Onkel Tuka består av Håkon Ohlgren – vokalist, Lars Ivar Borg – kontrabass, munnspill og kor, Kjell Pop – mandolin, dobro, autoharpe- kassegitar og kor, Omar Østli – gitar og kor, Åsmund Solli – trommer, tamburin og kor, Rino Silden – banjo og Snorre Kopperud - fele

Instruktør for sang og ukulele er Eva Denis. Arrangement og tilrettelegging av musikken er Jan Henrik Henriksen.