Back to All Events

Double Edge Theatre. The Odyssey og Shahrazad - FREDRIKSTEN FESTNING

Søndag 7. juni kl. 14:00

Double Edge Theatre. The Odyssey og Shahrazad

STED: Stortårnet, Fredriksten Festning

Søndag 7. juni kl. 14.00
Billetter: 100,- voksne /  50,- barn.

Billetter kan kjøpes via Billettservice HER.

THE ODYSSEY/SHAHRAZAD 
En del av Fredriksten Musikkfestuke. 

The Odyssey er en vandreforestilling, basert på Homers episke dikt, med luftakrobatikk, gateteater og dukker som skaper uforglemmelige bilder. Dette spilles til levende musikk inspirert av 2000 års tradisjon av sanger og hymner fra Hellas, Albania, og Middelhavet Info om forestillingen/de som skal krediteres: 
Five senses hardly seem enough for The Odyssey... a sumptuous sensory feast that resonates on so many emotional and intellectual levels. 
- Terry Byrne, Boston Globe 

The Odyssey er en vandreforestilling, basert på Homers episke dikt, med luftakrobatikk, gateteater og dukker som skaper uforglemmelige bilder. Dette spilles til levende musikk inspirert av 2000 års tradisjon av sanger og hymner fra Hellas, Albania, og Middelhavet forøvrig. Vandringen mellom de ulike scenene viser oss at destinasjonen ikke er så viktig som opplevelsen av selve reisen.

Etter The Odyssey ledes publikum inn i indre festning som er blitt forvandlet til en fortelling fra Tusen og en natt. Shahrazad er kvinnen som forsøker å endre sin skjebne gjennom kløkt, fantasi og fortellerglede. Forestillingen Shahrazad viser kreativitetens og oppfinnsomhetens seier over ødeleggelsen. 

I samarbeid med Akademi for Scenekunst og Fredriksten Festning.