Back to All Events

Konsert: Morgan Kilronan på Månen

Lørdag 6. juni kl. 21:00

Konsert: Morgan Kilronan på Månen

STED: Gamlebyen Kulturhus, Fredrikstad

Billetter selges kun i døra og koster kr. 150.

Dørene åpner kl. 20.00. 
Konserten starter kl. 22.00

Morgan Kilronan er Morgan Mikkelsen.

Startet opp som trommeslager i 1990, og har spilt med lokale band som BDP, Disgusting, Ricochets og Tellusalie. Enmannsbandet Morgan Kilronan startet opp i 1997, som en utfordring til å gjøre noe annet enn å KUN spille trommer.

Låtskriving og hjemmeopptak kom sporadisk i perioder Morgan ikke spilte med andre musikere. Et lite kristiansand-selskap, Krank, kom over en demo og ga ut en cd-r utgivelse i 1998. Dette ble etterfulgt av 2 konserter samme år, hvor Morgan, med hjelp av venner, satt sammen en live-besetning av Kilronan prosjektet.

Etter å ha takket ja til å spille 2 sanger på en åpning av en kunstutstilling til Veronica N Jensen i 2013, kom inspirasjonen til å få spilt en hel konsert, med et knippe sanger skrevet over en 17 års periode.

Dette satt hjulene i gang og 2014 ble et år med mye nytt materiale.

Tankene om en livebesetning hadde svevd i lufta lenge og endelig har det løsnet og bandet er i gang med å øve inn en rekke låter.

Felles for bandmedlemmene er at de har tidligere vært med i forskjellige konstelasjoner av band som Ricochets, Navigators og Tellusalie samt flere.

Hva som venter Morgan Kilronan etter lørdag 6. står åpent, men de skal gjøre sitt for at denne konserten skal bli en kveld å huske. Det KAN ta en stund til neste gang.

Bandet består av:

Knut Olsen (tangenter/kor), Johan Edvardsson (trommer/kor), Christoffer Schou (gitar)

Anders Lie (bass), Morgan (vokal og gitar)