Back to All Events

Odd René Andersen - Glommafestivalen Fredrikstad

Onsdag 24. juni kl. 19:00

Odd Renè Andersen/ Soul City

STED: Dampskipsbrygga, Fredrikstad

Kjøp billetter HER.


Odd René Andersen er endelig klar for Glommafestivalen i Fredrikstad. Med ni musikere i ryggen og noe av den kuleste og mest dansbare musikken som er laget, åpner han årets festival med showet Soul City. Odd René Andersen har tatt både publikum og anmeldere med storm med sine musikalske show basert på klassisk soulmusikk. Etter å ha endevendt katalogen til plateselskapet Motown, henter han i år låter fra hele soulhistorien.

Med musikk av artister som Ray Charles, James Brown, Jackson 5, Stevie Wonder og Pharrell Williams, er det duket for høy stemning, groovy soulmagi og en musikalsk fest uten sidestykke. Odd René er kjent for å gi full gass fra start, og leverer energi og trøkk til siste tone. Med seg på scenen i Fredrikstad har han kor, full blåserekke, og et meget kompetent band. Det borger for soulfest av beste merke! 

Ledsager = Full Pris 
Dørene åpnes kl 19:00, hovedartist kl 21:00. 
Varighet 120 min. uten pause. 
Kiosk, mat, øl, vin 


 

 

Later Event: June 25
KulTURvandringer - Halden