Back to All Events

Hvaler tri 2015

I samarbeid med Hvaler kommune, Hvaler Lions og Hvaler IL er vi stolte av å kunne invitere deg til «noe nytt og unikt, noe som man gleder seg til og er stolt av».

Triathlon er en multisport konkurranse bestående av svømming, sykling og løping. Det arrangeres mange ulike typer konkurranser og distanser innenfor triathlon. På Hvaler har vi valgt og arrangere sprint og olympisk distanse. Det er viktig for oss å kunne tilby aktiviteter til morgendagens helter. Idrettsglede sammen med fysisk aktivitet er noe barn ikke kan få nok av. Derfor arrangerer vi triathlon for barn mellom 6 og 12 år. Dette er en konkurranseform hvor alle er vinnere og hvor det ikke er tidtakning.

 

Les mer her >>>>>>>>>

Earlier Event: June 18
BjørkeMart'n - Bjørkelangen
Later Event: June 19
Skjærhalden havnefestival