Back to All Events

THE GRAND PARADE (OF THE 20TH CENTURY) - Brygga Kultursal

THE GRAND PARADE (OF THE 20TH CENTURY) - Brygga Kultursal

13. juni Lørdag
klokken 14:00

Brygga Kultursal Halden
Tollbodgaten 4-6, 1767 Halden

Eventyrlig forestilling om det 20. århundre!

Fredriksten Musikkfestuke er et dynamisk samarbeid mellom Scenekunst Østfold, Opera Østfold og Det Norske Blåseensemble. Visjonen er å skape en mangfoldig festival for hele befolkningen. Scenekunst Østfold bidrar med seks produksjoner som rommer alt fra vandreteater på festningen til musikkteater fra barokken, eksklusive performance og installasjoner på festningens høyeste punkt, improteater, installasjoner i sentrumsbutikker, og hos oss i Brygga Kultursal en spektakulær teateropplevelse om det 20. århundre: The Grand Parade (of the 20th Century!

Du finner for øvrig mer om festivalen og festivalpass her: www.fredrikstenmusikkfestuke.no

Double Edge Theatre med The Grand Parade (of the 20th Century) er en spektakulær forestilling som tar publikum med på en tour de force gjennom et visuelt landskap inspirert av Marc Chagalls kaleidoskopiske billedverden. Double Edge Theatre er kjent for å skape visuelle scenekunstopplevelser med blanding av humor og alvor. Gjennom bruk av teknikker fra det fysiske teatret, slap-stick, sirkus, dans, musikk og multi-media fyller de scenen i både bredden og høyden med historier fra det 20. århundre. Forestillingen tar oss med til mange av det forrige århundrets mest ikoniske øyeblikk, som månelandingen, Houdinis spektakulære stunts, mordet på Kennedy og Hitlers brutalisering av Europa. Det handler om individuelle og kollektive erfaringer fra en historisk periode som har sett både vidunderlig fremskritt og massiv ødeleggelse. Poetisk, vakkert og engasjerende!

Presenteres av Kulturhusnettverk Østfold i samarbeid med Brygga kultursal, Porsgrunn Internasjonal Teaterfestival, og Ælvespeilet kulturhus.