Back to All Events

Det Norske Blåseensemble: Operaperler fra Barokken

Lørdag 13. juni kl. 17:00
Det Norske Blåseensemble: Operaperler fra Barokken
STED: Fredrikshald teater, Halden

Billetter kan kjøpes HER.

Som en del av Fredriksten Musikkfestuke har vi gleden av å presentere operaperler fra Barokken. Konsertarenaen kunne ikke passet bedre, Fredrikshald teater, Norges best bevarte barokkteater.

Leder: Christopher Bucknall

Det Norske Blåseensemble presenterer et av Fredriksten musikkfestukes store høydepunkter: Operaperler fra barokken. Det blir fremført historiske musikkperler fra kjente barokkomponister som Georg Friedrich Händel, Henry Purcell og Jean-Philippe Rameau.

Rammen rundt konserten kan ikke bli bedre. De vakre barokktonene blir fremført fra scenen i Fredrikshald teater, Norges best bevarte barokkteater. Barokkmusikk er et av satsingsområdene til Blåseensemblet samtidig som opera er en sentral del av Fredriksten musikkfestuke. Det er derfor naturlig for ensemblet å sette opp to konserter med barokkopera i Fredrikshald teater.

 Mezzosopran Diana Moore fra England og sopran Ann-Helen Moen , er blant dem som skal fremføre vakre arier fra musikkhistoriens mest kjente barokkomponister.