Back to All Events

EN HYLLEST TIL HAGERUP-FAMILIEN - Litteraturhuset Fredrikstad

Bokprek - EN HYLLEST TIL HAGERUP-FAMILIEN

Torsdag 11. juni
Klokken : 19:00 - 21:00

Pris: 120
Sal: Hagerups Hage
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter kan kjøpes HER.

Hagerupslekten store og fantastiske litterære produksjon har kommet store og små til gode. Inger, Anders, Helge, Klaus, Henning, Linde, Hilde, Simen og Hanne har alle bidratt til fine leseropplevelser for barn unge og voksne og slekten har gitt navnet til vår  takterrasse, Hagerups hage.

Vi ønsker å hylle Hagerupene med  å ønske alle som har gledet seg over deres rikholdige produksjonen de siste 70 årene velkommen til en festkveld på takterrassen. Se litthusfred.no for detaljert program.

DJ Poodles er kveldens DJ.

Tallene og bokstavene møttes en dag og ville slåss. Vi vinner alltid, sa tallene. Vi gir oss aldri, sa bokstavene. Dermed lå de hulter til bulter.
- Inger Hagerup