Back to All Events

Det Norske Blåseensemble, Operaperler fra Barokken - HALDEN

Torsdag 11. juni kl. 19:00

Det Norske Blåseensemble, Operaperler fra Barokken

STED: Fredrikshald teater, Halden

Det Norske Blåseen semble presenterer et av Fredriksten musikkfestukes store høydepunkter: Operaperler fra barokken. Det blir fremført historiske musikkperler fra kjente barokkomponister som Georg Friedrich Händel, Henry Purcell og Jean-Philippe Rameau.

Rammen rundt konserten kan ikke bli bedre. De vakre barokktonene blir fremført fra scenen i Fredrikshald teater, Norges best bevarte barokkteater. Barokkmusikk er et av satsingsområdene til Blåseensemblet samtidig som opera er en sentral del av Fredriksten musikkfestuke. Det er derfor naturlig for ensemblet å sette opp to konserter med barokkopera i Fredrikshald teater.

Mezzosopran Diana Moore (bildet) fra England, er blant dem som skal fremføre vakre arier fra musikkhistoriens mest kjente barokkomponister.

Billetter: Ordinær:250,-/Barn under 16: gratis/Student: 100,-/Venneforening: 200,-

MER INFO: http://dnbe.no/program/barokkopera-i-barokkteater

Arrangør: Fredriksten Musikkfestuke