Back to All Events

AVLYST: Fredrikshald visefestival 11. - 13. juni - HALDEN


Torsdag 11. juni - 13. juni

Fredrikshald visefestival

STED: Halden

Arrangementsinformasjon

AVLYST. For refundering av billetter; se tilleggsopplysninger nederst.

INFO FRA ARRANGØR: 
Vi bestemte oss for å kjøre visefestival også i 2015 med stor tro på ett godt forhånd salg som kunne lagt fundamentet for å gjennomføre dette, forhånd salget har sviktet totalt og ga oss ikke grunnlag for å kjøre dette, i den forbindelse har vi avlyst årets visefestival for å gå i tenke boksen om vi fortsatt skal gamble med egne midler eller finne ut om dette er en festival som folket ønsker.
Vi ønsker innspill fra publikum om hva som kan gjøres bedre, hvilke artister de ønsker, ros og ris, det vi vet er at med folket i ryggen kan vi få til nesten hva som helst, større artister, rimeligere billetter alt dette henger sammen.

Uten dere er vi verdiløse.

Vi har nå tatt skrittet til å gjennomføre en støtte konsert for å se om dette er liv laga, for å begynne å bygge opp festivalen i 2016, dette vil foregå hos Halden Mikrobryggeri på samme datoer som visefestivalen, her har vi skrudd prisene ned så langt som det er forsvarlig, her vil det dykke opp mange overraskelser i tillegg til de annonserte artistene.

Gi oss tro,håp og kjærlighet

Ronny og Michael"

Tilleggsopplysninger / Billettservice

Avlyste arrangement!
Hvis du kjøpte billettene dine via et av våre utsalgssteder (Narvesen, 7-Eleven eller billettluke tilknyttet et spillested), kan du kontakte disse utsalgsstedene innefor respektive kjeder for å få refundert billetter.

Billetter kjøpt på 815 33 133 eller på Billettservice.no refunderes ved å ringe til 815 33 133 eller ved å sende dem til Billettservice as, pb 607, 8607 Mo i Rana. Merk konvolutten med avlyst arrangement. Beløpet, uten avgiften føres da tilbake til kortet som ble brukt ved belastning

Du må ta kontakt med Billettservice eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR siste frist for refundering er utløpt! Sender du inn billettene MÅ de være oss i hende innen siste frist for refundering.