Back to All Events

Konsert: Planet Mastergod - Feelgood Halden

8. mai
KL: 21:00
CC: 100,-


Feelgood - Halden
Storgata 11 (inngang fra Svenskegata), 1771 Halden

Planet Mastergod slipper 8 mai, 2015, albumet From Under Them Ashes. Denne gangen er det Magnus Lindberg fra det smått legendariske bandet Cult Of Luna som har stått for miks av skiva.

Med inspirasjonskilder som Isis, Tool, The Cure og Interpol fokuserer Planet Mastergod på sterke låter med et mørkt og melankolsk uttrykk. Du får new wavens melankoli, post-rockens atmosfære og hardrockens råhet, som til sammen gjør musikken tung, ærlig og til tider stygg-vakker.

Planet Mastergod har sin base i den mørke industribyen Halden, og så dagens lys i 2004. Bandet har en EP og to fullengdere bak seg, utgitt på True Medium Records. Planet Mastergod har vært en del av Fredrikshalds unike musikkmiljø i mange år og er nå bl.a. booket til Tons Of Rock.