Back to All Events

PATRICK SEYFRIED – ADHD - Litteraturhuset Fredrikstad

PATRICK SEYFRIED – ADHD

Torsdag 7. mai
Klokken : 19:00 - 20:30

Pris: 100,-
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter kan kjøpes HER. 

Mange opplever at det er vanskelig å få tak i konkrete informasjon om ADHD er på forståelig måte. Mange oppfatter at det blir litt for lite informasjon fra sykehusene og kanskje for mye og for populistisk informasjon på TV og i aviser.

Mange lurer også på hvordan en best kan forstå og møte barn, unge og voksne med denne type vansker.  Hva er ADHD og hva vet vi i dag om dette? Ulike typer behandling, hva er det som er viktig å vite om differentialdiagnosen, hva er vanlige «feil eller feller» i veien til diagnosen, hvordan kan eller bør best mulig utprøves riktig medisin, og hva er riktig type medisin? Samtidig er medisin og diagnose ikke bare en start på et løpet videre: Hvor går veien fra «piller og resept»? Hva må foreldre vite og forstå?

Patrick Seyfried er født i 1962 i Saarbrücken, Tyskland,  og bodd i Norge siden 1999. Han er spesialist i Voksenpsykiatri og utdanning til Barne- og Ungdomspsykiater i Norge. Seyfried har erfaring særlig med ADHD og personlighetspsykiatri, og med psykosebehandling. Han har jobbet på Åsebråten i Fredrikstad, poliklinikken i Fredrikstad, og på Veum i mange år, i tillegg til Bergen Universitets Klinikk og Ullevål Universitets Klinikk.