Back to All Events

TORGFEST 2015 - Lørdag 6. juni - Sarpsborg

Lørdag 6. juni

Torgfest. Med blant andre Arne Hurlen (Postgirobygget) og Bo Kasper Sundström.

STED: Sarpsborg Torg

TORGFEST:
Lørdag 6. juni 2015 gjentar Kulturhuset Gleng suksessen fra i fjor og arrangerer igjen Torgfest på  Sarpsborg Torg. I fjor var det ca. 3000 mennesker som opplevde store skandinaviske artister i et flott sommervær. I år får vi igjen besøk av tre store artister på scena på torget. Vi er glade for å kunne presentere Katzenjammer som er et av Norges store live-band, og som er aktuelle i disse dager med albumet Rockland. Albumet har høstet svært positiv omtale for sin varierte og kvalitetssikre musikk. 

Jentene gir «jernet» på scena, og publikum kan glede seg til et fantastisk scene-show. Fra Sverige kommer norgesvennene Bo Kaspers med sin melodiøse popmusikk. Med sine mange slagere som publikum har blitt kjent med gjennom årene, vil de skape en god stemning denne lørdagskvelden.

Postgirobygget, som er et av Norges mest populære sommerfestival-band, avslutter kvelden på  torget. De er kjent for sine mange sommerslagere og vil garantert ta kvelden til nye høyder.

Vi håper dette knipe artister vil skape stemningen vi gjerne vil dele med publikum denne lørdagskvelden.

Følg med på Facebook HER.

Billetter kan kjøpes HER.