Back to All Events

WORKSHOPJORGE LERA - Norgesmester i polesport


Norgesmester i polesport, Jorge Lera, er på norgesturnè og kommer til Østfold Polefitness 23. mai. 

Jorge er en profesjonell moderne danser, og har drevet med poledance i 5 år. På de 5 årene har han imponert i flere nasjonale og internasjonale konkurranser. Blant annet ble han norgesmester i 2014 og kom på 7. plass i VM samme år. Han har også deltatt og fått flere gode plasseringer i blant annet, copenhagen polecompetition, pole dance cup, pole fusion pole festival og pole art italy. Jorge deltok også i norske talenter 2012, og har opptrått på en rekke andre arrangementer og eventer. Til daglig jobber han som instruktør ved Sometimes polestudio i Oslo, hvor han også er medeier. 

Bli med på workshopen å lær av norges beste! 

Kl: 11:00 - 12:30
Pole kombo 90 min Åpent nivå
I denne workshopen jobber man med ulike overganger på stangen. Målet er å oppnå ferdigheter som gjør en i stand til å kunne kombinere flere ulike triks etter hverandre.
Dette for å smidig komme seg opp og ned på stangen. Du må kunne klatre for å være med på denne workshopen.

kl: 1300 - 1430
Moderne pole 90 min Åpent nivå

Poledancetime inspirert av moderne dans. Som en moderne danser ser jeg stangen som et redskap til å skape bevegelser. Forholdet mellom kropp, stang og gulv er hovedfokuset. Å forsøke å lære å lytte til kroppen og slippe løs energien dette skaper.

Kl: 1430- 1600
Pole triks 90 min Øvet/avansert nivå

Dette er en styrketime. Her jobber man med teknikk for å kunne utføre klassiske triks som f.eks Handspring Ayesha, Shoulder mount og Brass monkey.
Riktig teknikk og hardt arbeid vil gjøre deg i stand til å gå videre til å kombinere eller f.eks flips og fonji.
Nyttig workshop for dem som ønsker å trene for konkurranse. Du komme til å få tips om hva som er riktig teknikk i følge konkurransedommere.

Pris per workshop er kr 400,-

Bindende påmelding sendes til post@ostfoldpolefitness.no med fullt navn, adresse og hvilke workshoper du vil være med på.

Privattimer

Det vil også være mulighet for å booke privattime med Jorge denne helgen.
Privattime: 600kr 60min
Semiprivat x 2: 900kr 60min.

www.ostfoldpolefitness.no

Later Event: May 26