Back to All Events

KRITIKK, TAKK - Fredrikstad Bibliotek

KRITIKK, TAKK

Onsdag 20. mai
Klokken : 19:00 - 20:00

Pris: 100,-
Sal: Fredrikstad bibliotek
Arrangør: Fredrikstad bibliotek/Litteraturhuset Fredrikstad

De leser, møtes og diskuterer. Noen ganger er de kritikere, andre ganger forfattere, bibliotekarer, oversettere, lesere eller mennesker som på annen måte befatter seg med litteratur. Men de er alltid tre, de møtes alltid på Litteraturhuset eller Fredrikstad bibliotek og de har alltid lest et utvalg aktuelle titler.

Så gjenstår det å høre hva de mener om det de har lest, og ikke minst, om de frister oss til å gjøre det samme. 20. mai møtes vi på biblioteket. Fast leder av panelet, litteraturkritiker Bernhard Ellefsen, har invitert Gunn Ingvild Skramstad og Kjell Jørgen Holbye.

Skramstad er formidler og bibliotekar ved Fredrikstad bibliotek. Holbye er for tiden sakprosaredaktør i Gyldendal, og har virket som redaktør, oversetter og skribent i en årrekke.

OBS: Arrangementet foregår på Fredrikstad Bibliotek.