Back to All Events

Konsert: Read Headed Sluts - Tivolikjeller'n Moss

2. mai
klokken 21:00

HVOR:
Tivolikjeller'n
Storgata 13 Postboks 831, 1504 Moss, Norway

Cc. 100.- 20År

Info fra arrangør:
I fjor leverte Red Headed Sluts en forrykende konsert på Tivolikjellern på sin releaseturnè med debutplata «People With Faces». Lørdag 2 Mai er de tilbake, og dette energiske Tromsøbandet vil du ikke gå glipp av! 

RED HEADED SLUTS: 

Hvis «Kim Deal» i Pixies hadde blitt gravid med The Hives' «Howlin' Pelle» - i Tromsø - ville de små bastardene ha hørtes ut som Red Headed Sluts. 
2013 og 2014 har vært produktive år for bandet, med albumdebut og over 50 konserter rundt om i landet, der de blant annet har delt scene band som Death By Unga Bunga, Oslo Ess og Honningbarna - sistnevnte på Buktafestivalen 2013.

Debutplata "People With Faces" – inneholder blant annet låtene Forgot Your Birthday, Be Mine og Shut Her Down som har fått rikelig med spilletid på NRK P3. Norgesturnèen ved platerelease ble avsluttet for utsolgt publikum på Studentsamfunnet Driv i hjembyen Tromsø. 

Bandet spiller i vår inn nye låter i Velvet Recording Studio (Oslo) med produsent Christer Krogh (Grand Cafè). 

Red Headed Sluts byr på et energisk liveshow, og må oppleves live! 


"Bandet har fra før av jobbet hardt for tittelen byens mest energiske liveband, og gledelig er mye av denne energien med på plata (...) People With Faces er en lynkjapp kraftpakke uten nevneverdige pustepauser"
- Avisa Nordlys

"Debutplata til Red Headed Sluts er knallgod underholdning (...) Allerede fra åpningslåten Be Mine er det skamløst frekt og sjarmerende, med punksnert og en passe utagerende vokal som står til materialet" 

- Altaposten


«- Soleklart det beste albumet gitt ut av et nordnorsk band i 2014. Platen er spekket med melodiøs og herlig garasjerock. Klarer de følge opp denne skiva, ja da bør de komme seg ut i verden snarest!»

- Robert Dyrnes, bookingsjef Buktafestivalen (Kåring av Topp 24 Rockalbum fra Tromsø, #10)

"Forgot Your Birthday er en knallgod rockelåt, og kan sammenlignes med skandirocken fra svenske The Hives»
- NRK P3 Urørt