Back to All Events

WORKSHOP I BABYMASSAGE - Litteraturhuset Fredrikstad

WORKSHOP I BABYMASSAGE - Litteraturhuyset Fredrikstad

Onsdag 13. mai
Klokken : 10:30 - 11:30

Pris: 100,-
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter kan kjøpes HER.

Babymassage er et kjærkomment og viktig pusterom for både store og små i en hektisk hverdag. Denne formiddagen tilbyr Kristin Lien Selvaag et ekslusivt kurs i babymassasjeteknikker. En workshop på babyens premisser.

Beskrivelse av den positive effekten berøring har, sang og regle kombinert med øvelse for utvikling, motorisk utvikling gjennom lek og samspill. Passer for mammaer og pappaer med babyer i alderen 1-12 måneder. OBS: Kun 20 plasser. Mamma eller pappa må kjøpe billett – babyer kommer gratis inn.

Inkluderer babymassasjeolje. Ta med matte/pute og underlag til babyen

Kristin Lien Selvaag er kiropraktor med 20 års klinisk erfaring, babymassageinstruktør og mamma til tre barn.