Back to All Events

Linnéa Myhre - Litteraturhuset Fredrikstad

LINNÉA MYHRE: Bokprek

Onsdag 8. april
Klokken : 19:00 - 20:30

Pris: 100,-
Sal: Egalia
Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter HER.

Hvordan føles det å leve i blikkenes tid – en tid der det kan synes viktigere å bli sett enn hørt? I sin seneste roman ”Kjære” skriver Linnéa Myhre infamt humoristiske og såre brev til venner og familie, redaktører og bedrifter som handler om nettopp dette. Gjennom brevene oppstår også en annen fortelling. For Linnéa har levd med spiseforstyrrelser siden hun var femten, og i 2012 var kroppen hennes nær kollaps. Hvordan plukker man opp livet sitt igjen etter å ha vært nær ved å miste alt? Møt forfatter, tidligere blogger og nett-tv-kjendis Linnéa Myhre.

«… et flott forbilde for unge jenter» Erle Marie Sørheim, Dagbladet

«Må være årets kjærlighetsbrev … smart, svart og morsom» Mari Nymoen Nilsen, VG

Men aller først: Lena Roer.
Du har oppvarmingsband, forfilm og bonusspor. På Litteraturhuset Fredrikstad har vi gjester som går på scenen før kveldens hovedprogram begynner. Denne kvelden leser Lena Roer, som debuterte i fjor høst med romanen Ringrosen.