Back to All Events

Oslo Ess + Comet Kid + The Mighty Stef - Brygga Kultursal Halden


Oslo Ess + Comet Kid + The Mighty Stef - Brygga Kultursal Halden

30. april
klokken 21:00

Brygga Kultursal Halden
Tollbodgaten 4-6, 1767 Halden

For mer info, se Facebook-arrangementet HER.

Pris: 245,-
Billetter kan kjøpes via Billettservice HER.

I tradisjon tro sparker Oslo Ess (med venner) i gang sommerhalvåret med sin årlige natt til 1. mai-konsert i Brygga Kultursal i Halden! I år har de med seg Comet Kid og The Mighty Stef.

Oslo Ess:
2014 har til nå vært det året hvor Oslo Ess stadfestet at de virkelig har tatt steget opp på Norges rocketrone, og for alvor blitt et av de mest ettertraktede rockebandene Norge har å by på for tiden: Deres tredje studioalbum "Alle Hjerter Deler Seg" fikk en drøss toppkarakterer i landets største aviser tidligere i vår, og gikk rett inn på førsteplass på VG-lista. Deres omfattende releaseturné våren 2014, høstet strålende kritikker, og de spilte for fulle hus over hele landet. Siden da har bandet vært sammenhengende listet på Norges største radiostasjoner, henholdsvis NRK P3 og NRK P1, med flere singler fra plata. Bandet har gjestet større programprofiler på TV som for eksempel Lindmo på NRK 1, hvor de også fortalte om sitt samarbeid med gatemagasinet =Oslo, under navnet bry:Larm tidligere i år. Deler av Oslo Ess har, sammen med flere profilerte musikere, samarbeidet det siste halve året med rap-veteranen OnklP under navnet OnklP & De Fjerne Slektningene, og oppnådd suksess både live, på plate, og på salgslistene. En svært vellykket festivalsommer, som omfattet opptredener på alt fra Tons of Rock, via VG-lista-turnèen til Malakoff og Raumarock, ble nylig avsluttet på Øyafestivalen, hvor Oslo Ess avsluttet hele festivalen i teltscenen Sirkus. Under sistnevnte festival gjorde bandet et nytt samarbeid, denne gangen med anerkjente Stein Torleif Bjella, i WIMP’s container. Låta som ble spilt inn heter Bitre Birger, og stammer fra Bjellas tidligere bandprosjekt Tolv Volt.

Man kan lure på hva som kan skje videre nå, som kan toppe alt det bandet har oppnådd allerede på disse 3-4 årene de har holdt på, men det som uansett er helt sikkert er at Oslo Ess ikke kommer til å ligge på latsiden; nye konserter planlegges hver uke, og kreativiteten til bandet bare fortsetter å blomstre.

Comet Kid:
Comet Kid er et Oslobasert band som startet opp i januar 2013. Allerede i juli samme år spilte de i Kronprinsens mye omtalte 40 års-lag, og snakkisen begynte for alvor å gå i hovedstaden etter en opptreden på Klubbøya som resulterte i spilletid på tysk radio!

Det er ikke lett å sette en merkelapp på disse guttene, men sjangermessig beveger de seg elegant mellom roots, pop, folk og rock fremført med lidenskap og ekte følelser. Den unike Comet Kid-sounden skapes av de ulike musikalske bakgrunnene som eksisterer i bandet, og inspireres av ulike opplevelser gjennom livet.
Å være en Comet Kid handler om å bli satt i en situasjon for så å gjøre det beste ut av det - noe denne gjengen gjør til de grader! Samspillet de fire har på scenen er få forunt, og gleden de har av å spille musikk smitter raskt over på publikum - en konsert med Comet Kid skal føles og ikke bare høres! Kom på konsert, slipp kroppen løs, og land et sted du ikke kjenner deg igjen; vær en Comet Kid!

The Mighty Stef:
The Mighty Stef, basert i Dublin, Irland, frontes av vokalist og låtskriver Stefan Murphy. De har lang erfaring på både scene og på plate, og kommer i Januar 2015 med sitt 4. studioalbum, The Year of the Horse. Platen ble innspilt i løpet av tre måneder i USA, kombinert med omfattende turnevirksomhet, blant annet som oppvarming for Dropkick Murphys. De siste to-tre årene har bandet gjort flere store turneer med både Dropkick Murphys og Flogging Molly. The Mighty Stef har ikke mye musikalsk til felles med sine irsk-amerikanske brødre, men bandet har hatt stor suksess med sin veldreide garagepop og Stefs imponerende vokalprestasjoner.

**Galleri gjelder for deg under 18 år, og evt. ifølge med voksen. Området er alkoholfritt og har egen inngang. Du får armbånd som gjelder for denne avdelingen.**